Cocccolle Meissa Isofix biztonsági Autósülés 0-25kg #kék

Cocccolle Meissa Isofix biztonsági Autósülés 0-25kg #kék leírása

Coccolle Meissa autósülés használható a gyermek 0-25 kg-os súlya között (0, I, II csoport). ISOFIX rendszerrel van ellátva, így maximális védelmet biztosít autózás közben. Akár újszülött kortól alkalmazható szűkítő betét miatt, amely később kivehető. Az ülés minőségi, légáteresztő anyagokból készült, így minden évszakban kényelmes lesz benne ülni, hiszen nyáron sem fog beleizzadni a kicsi. Az övmagasság több fokozatban állítható, 5-pontos, párnázott belső biztonsági övvel rendelkezik. Több fokozatban dönthető háttámla a gyermek maximális kényelmének érdekében.

Jellemzői:
- ISOFIX rögzítési rendszer
- Újszülött kortól, egészen 25 kg-os súlyhatárig használható
- Megfelel az ECE R 44/04-es szabványnak
- Több fokozatban dönthető ülőrész
- Levehető, mosható huzat (30 fokon)
- Központi övfeszítő
- Az ülés anyaga légáteresztő
- 5 pontos belső biztonsági öv, állítható magassággal

Mérete:
- 52 cm x 48 cm x 65 cm

Súlya:
- 12 kg

Tartozékai:
- Szűkítőbetétek
- Vállpárna
- Biztonsági öv

Bekötése:
- 0-9 kg-ig menetiránynak háttal az autó 3 pontos biztonsági övével, majd 9-25 kg-ig menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével vagy ISOFIX rendszerrel

Cocccolle Meissa Isofix biztonsági Autósülés 0-25kg #kék jellemzői

A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Coccolle:
A Coccolle egy prémium kategóriás márka, amit a modern megoldások, az elegáns megjelenés és a könnyed használat jellemez. A merész és modern megoldások mellett az elérhető ár teszi még vonzóbbá.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Nedo bt

Cocccolle Meissa Isofix biztonsági Autósülés 0-25kg #kék vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Cocccolle Meissa ISOFIX 0-25 kg biztonsági autósülés - kék

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták