Chipolino Trax Autósülés 0-25kg #kék 2019

Erről lemaradtál
Elfogyott
34 990 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Chipolino Trax Autósülés 0-25kg #kék 2019 leírása

A kedvenc útitárs a Chipolino Trax autósülés, amivel a hosszabb utak is teljes kényelemben telnek majd el!

Tulajdonságai:
- Szűkítőbetéte puha, párnázott
- A betét kivehető, mosható
- Az autósülés huzata ugyancsak levehető, mosható
- 5 pontos biztonsági övvel ellátott, amely állítható magasságú
- Puha vállpántok
- A háttámla 4 pozícióba állítható
- Kiváló oldalirányú ütközésvédelemmel ellátott ülés, amely még megbízhatóbbá teszi
- Megfelel a legújabb ECE R44/04 európai szabványnak

Videó a termékről

Chipolino Trax Autósülés 0-25kg #kék 2019 jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A Chipolino egy bolgár cég, mely babaápolási termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Egyedi termékkínálatuk kimeríti a baba mama termékek teljes tárházát. Több éves tapasztalatuk segítségével megbízható minőséget és kényelmet biztosítanak a családok számára. Termékeik különleges dizájnja, optimális hatékonysága és kiemelkedő minősége népszerűvé tette a márkát az egész világon.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Chipolino Trax autósülés 0-25kg - Marine Blue 2019

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

chipolino trax gyerekülések chipolino trex chippolino trax gyerekülés chippolino trax autósülés chipolino trax ülés chipolino trac chippolino komp chipolino komp chipolino gyerekülés 0-25 chippolino autósülés

Vásárlóink mondták