Chicco YOUniverse Fix Autósülés 9-36kg #szürke

Chicco YOUniverse Fix Autósülés 9-36kg #szürke leírása

A biztonság és a kényelem ötvözésével a Chicco YOUniverse Fix gyermekével gyarapszik, és sok éven át elkíséri.

Rendkívül masszív vázszerkezettel rendelkező autósülés, amelyet 9-36 kg-os súlya között, tehát körülbelül 9 hónapos korától 10-12 éves koráig használhat a gyermek. A YOUniverse gyermekülések többféleképpen csatlakoztathatók az autóhoz. A legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja az ISOFIX csatlakozók és a felső heveder (Top Tether) segítségével történő rögzítés. Alternatív megoldásként az ülés rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével is. Az első években (kb. 9 hónap és 4 év között) gyermekét az integrált övrendszer biztosítja. Mindkét övnek és a fejtámlának mindig alkalmazkodnia kell a gyermek aktuális méretéhez. Ülésbetéttel rendelkezik, amely a gyermekeknek nyújt optimális támaszt és maximális kényelmet, és természetesen szükség szerint használható. Amint a kicsi eléri a 4 éves kort, elég magas ahhoz, hogy az autó biztonsági övével rögzítsük.

Jellemzői:
- Súlykategória:1/2/3 csoport
- ISOFIX rögzítési rendszer
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Megerősített oldalvédelem
- Állítható 5 pontos belső biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Dönthető háttámla (2 fokozat)
- Állítható fejtámla (10 fokozat)
- Légáteresztő, mosható huzat (Air Circulation System)

Mérete:
- 44 cm x 63/81 cm x 51 cm

Súlya:
- 13,5 kg

Tartozékok:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna
- ISOFIX és Top Tether csatlakozók

Bekötése:
- Menetirány szerint bekötve ISOFIX + Top Tether rögzítési rendszerrel vagy az autó saját 3 pontos biztonsági övével

Videó a termékről

Chicco YOUniverse Fix Autósülés 9-36kg #szürke jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Chicco:
Pietro Catellit első fiának születése ihlette meg 1958-ban, hogy létrehozzon egy termékcsaládot a babagondozás éveire születéstől egészen 36 hónapos korig. A Chicco magas minőségével hamarosan referencia értékűvé vált az olasz családok számára, majd piacvezető és világhírű lett. 50 éves tapasztalattal a hátuk mögött, immár teljes termékpalettával több, mint 120 országban vannak jelen termékeik, melyek egyesítik a funkcionalitást, biztonságot és a modern technológiát.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Nedo bt

Chicco YOUniverse Fix Autósülés 9-36kg #szürke vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Chicco YOUniverse Fix Autósülés - Grey

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták