8:00 - 16:00

CAM Viaggiosicuro ISOFIX Autósülés 9-18kg #szürke 2017

Márkája:
CAM
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

CAM Viaggiosicuro ISOFIX Autósülés 9-18kg #szürke 2017 leírása

A CAM Viaggiosicuro ISOFIX autósülés, a legfontosabb európai fogyasztói szervezetek által a legjobb ár/érték arány kategóriában elismert ülés.

A babahordozó után a következő lépcső ez a gyerekülés kategória, amely 9-18 kg közötti gyermekeknek nyújt megfelelő biztonságot. Legfontosabb változás, hogy itt a gyermek már menetiránnyal megegyezően utazik. A CAM Viaggiosicuro ISOFIX rendszerrel felszerelt ülés, amely lehetővé teszi, hogy az ülést tökéletesen biztonságos módon rögzítsük az autóba, az autó vázához. Két szabványos hátsó csatlakozó karból és egy harmadik rögzítési pontból áll (Top Tether 2,5m hosszú), mely a gyermekülés tetejének hátulján helyezkedik el. Ez garantálja a biztonság maximális szintjét egy baleset esetén és a bekötés maximális szintű praktikusságát. Az oldalsó fogantyúknak köszönhetően egyszerűen állíthatóak az övek. Vizuális kontroll rendszer helyezkedik el a kagyló első részén (piros/zöld jelzők), amely segít ellenőrizni a megfelelő bekötést. Anatómiai szűkítőbetétet tartalmaz, amely légáteresztő, mikroperforált hálós anyagból készült. A termék teljes mértékben ftalát-mentes (a 2005/84/CE direktívának megfelelően) és nem mérgező anyagokból (EN 71) készült. Az ülésen extra oldalsó behatást is tesztelt néhány független, nemzetközileg is elismert laboratórium.

Jellemzői:
- ISOFIX rögzítési rendszer
- Top Tether rögzítési pont
- Oldalvédelem a fej számára
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- 5 pontos biztonsági öv, csúszásmentes párnázott hevederekkel
- 5 pozícióba állítható háttámla
- Központi övfeszítő
- Levehető, mosható huzat (30°C-on)
- Felborulás elleni tesztnek vetették alá
- Ellenőrizték az úttartást
- Standard ütközési teszt: frontális ütközést szimuláltak egy fallal, 50 km/óra sebességnél
- Szigorított ütközési teszt: frontális és oldalsó ütközést szimuláltak 64 km/óra sebességnél
- Méretek: 44,5 x 53 x 64,5cm
- Súlya: 10,4kg

Tartozékok:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna
- ISOFIX csatlakozók

Bekötése:
- Menetirány szerint beköthető a sárga ISOFIX-karokkal és a top tether-rel (2,5m hosszú), ami az autó ülésének háttámlájánál vezethető el, így megakadályozza az ülés elfordulását, vagy az autó 3 pontos biztonsági övével.

Videó a termékről

CAM Viaggiosicuro ISOFIX Autósülés 9-18kg #szürke 2017 jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A CAM vállalatot 1969-ben alapította 3 vállalkozó kedvű testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát. Sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-re jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: CAM Viaggiosicuro Isofix autósülés --213

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

alesis vi avia 120 ca 189 r18 701 isofix 9-18kg isofix 9 18 kg 9-18 kg gyerekülés gyerekülések 9 -18 kg gyerek ülések 9-18 gyerekülések 9-18

Vásárlóink mondták 73