Üres
Megveszem »
×

BeSafe iZi Up X3 Fix Autósülés 15-36kg #szürke

BeSafe iZi Up X3 Fix Autósülés 15-36kg #szürke jellemzői

A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.
Ezeket az üléseket 4 éves kortól egészen 12 éves korig használhatja a gyerkőc, így nyugodtan tervezhettek a vásárlásnál hosszú távra.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.
Az oldalsó ütésvédelemről gyermeked számára a protektor gondoskodik, mely egy lágyan párnázott támaszték speciális energiaelnyelő tulajdonsággal. Az esetleges ütközéskor még nagyobb biztonságot nyújt a kicsi számára.
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
Ahogy nő a baba, úgy kell folyamatosan az igényeire igazítani a gyerekülést, hogy mindenképpen kényelmes és biztonságos legyen az utazás a számára. Ezért praktikus egy olyan gyerekülést beszerezni, aminek állítható a fejtámlája.

BeSafe iZi Up X3 Fix Autósülés 15-36kg #szürke leírása

Most, hogy gyermeked megnőtt, készen áll a menetirány szerint történő utazásra.

A BeSafe Izi Up X3 kiemelkedő biztonságot nyújt gyermekednek a megerősített oldalvédelemmel egészen 12 éves koráig. Az automatikus övvezetéssel pedig egyszerű bekötni gyermeked az autó 3 pontos biztonsági övével. Az ISOFIX szabvány valódi előnye pedig a biztonsági övvel bekötési móddal szemben, hogy teljesen kiküszöböli a hibás rögzítés lehetőségét, illetve az esetleges ütközéskor minimalizálja az elmozdulást.
Az ülés kiválóan teljesített az ADAC törésteszten illetve a ÖAMTC teszten is. Jól párnázott puha huzattal rendelkezik, így biztosítva gyermeke kényelmét akár hosszútávú utakon is.

Jellemzői:
- ISOFIX rögzítési rendszer
- Állítható fejtámla
-Fejtámlába épített övterelő
- Könnyű magasságállítás
- Oldalirányú ütközés elleni védelem (SIP+)
- Levehető és mosható huzat
- ECE R44/04-es biztonsági követelményeknek megfelelő
- Méretei: a legalacsonyabb pozícióban: 69 cm x 51 cm x 45 cm, magassága a legmagasabb pozícióban: 88 cm
- Súly: 7 kg


Bekötése:
Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal.

Forgalmazó: Matti Kft.

BeSafe iZi Up X3 Fix Autósülés 15-36kg #szürke vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe iZi Up X3 Fix autósülés --72 Tone in Tone Lava Grey

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták