8:00 - 16:00
Gyerekülések

BeSafe iZi Comfort Isofix X3 Autósülés Car Interior #fekete

-
elfogyott
Erről lemaradtál
Elfogyott
129 990 Ft
99 990 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Legyél első akit értesítünk, hamarosan újra készleten lesz!

Hasonló termékek:

Kategória:
Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

BeSafe iZi Comfort Isofix X3 Autósülés Car Interior #fekete leírása

Az iZi Comfort ISOfix ülést nagyon egyszerű bekötni, és nagyon jó védelmet nyújt. A gyermeked kényelmesen ülhet az ülésben, és mindent lát majd, ami az autóban történik.

Tulajdonságai:
- Megfelel az ECE R4404 szabványnak
- Oldalvédelem a fejnek és nyaknak egyaránt
- Új mágneses övrendszer, amely az ülés szélén tartja az öveket, így megkönnyítve a gyermek ki- vagy beszállását
- Elcsavarodás elleni támasztóláb, megvédi a gyermeket a hátulról érkező behatások ellen
- Beépített támasztóláb
- 5 pontos biztonsági öv központi övfeszítővel és állítható magasságú vállövekkel
- 5 pozícióba dönthető
- Légáteresztő háttámla
- Levehető és mosható huzat (40°C-on)
- Menetirány szerint beköthető
- A fejvédő magassága egy mozdulattal állítható
- A vállövek automatikusan követik a fejvédőt, és beállnak a 8 lehetséges magasságból a megfelelőbe

Teherbírása:
- 9-18 kg

Ajánlott:
- 1 - 4 év

Videó a termékről

Youtube Videó a termékről

BeSafe iZi Comfort Isofix X3 Autósülés Car Interior #fekete jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.
Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 autósülés --50 Car Interior Black

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

besafe izi comfort x3 isofix aux in csatlakozo besafe izi comfort x3 9 18 kg bvf 500 dvf 50 klg 50 led printer c50 vesa 50 gyeekülések 50 kg besafe izi comfort isofix x3 autósülés car interior

Vásárlóink mondták 73