8:00 - 16:00

BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 Autósülés 9-18kg #barna -
elfogyott

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 Autósülés 9-18kg #barna leírása

BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 Autósülés 9-18kg #barna

A BeSafe iZi Comfort X3 Autósülést azoknak ajánljuk, akik az ISOFIX-es rendszerben bíznak, ugyanis ez valóban a legbiztonságosabb. Ezen felül a baba kényelme is fontos, ezeket sok-sok beépítés, különleges kialakítás teszi lehetővé.

9 hónapos kortól körülbelül 4 éves korig használható. Az ISOFIX szabvány valódi előnye a biztonsági övvel beköthető gyerekülésekkel szemben, hogy teljesen kiküszöböli a hibás rögzítés lehetőségét, illetve az esetleges ütközéskor minimalizálja az elmozdulást. Az ülés alapjával egybeépített lábtartó szilárd kerete ütközéskor megfelelő méretű szabad lábteret biztosít. Az ülésben elhelyezkedő gyerek lábai nem lógnak, hanem van hol megtámaszkodniuk. A nagyobbacska gyerekek a lábtartóra fellépve egyedül be- és ki tudnak szállni az ülésből, és ezen felül a lábtartó megóvja az üléskárpitot is.

Jellemzői:
- ISOFIX rögzítő rendszer
- 9-18 kg-os gyermekek számára
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Megerősített oldalvédelem a fejnek és nyaknak
- Mágneses övrendszer
- Elcsavarodás elleni támasztóláb
- 5 pontos biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Állítható magasságú vállövek ( 8 magasságban)
- 5 pozícióban dönthető háttámla
- Levehető, mosható huzat (40°C-on)
- Állítható fejtámla (fejvédő anyaga EPS hab)
- Beépített támasztóláb
- ADAC gyerekülés teszt: Jó
- ÖAMTC gyerekülés teszt: Jó
- Méretei: 78 cm x 45 cm x 68 cm
- Súly: 14,6 kg

Tartozékok:
- ISOFIX csatlakozó
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
Menetirány szerint beköthető biztonsági gyermekülés,ISOFIX rendszerrel, ennek hiányában pedig akár az autó biztonsági övével is rögzíthető.

Videó a termékről

Youtube Videó a termékről

BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 Autósülés 9-18kg #barna jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe iZi Comfort ISOFIX X3 autósülés --02 Metallic Mélange

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

besafe izi comfort x3 besafe izi comfort x3 isofix besafe izi comfort isofix x3 biztonsági gyerekülés 9-18kg besafe űzi comfort x3 art l 02 besafe izi comfort x 3 besafe izi comfort x3 9 18 kg besafe ízi comfort x3 gyerekülés izi comfort x 3 besafe izi comfort x3 autósülés 9-18kg

Vásárlóink mondták 73