8:00 - 16:00

4 Baby Voyager biztonsági Gyerekülés 9-36kg #türkiz

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 2 hetes szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

4 Baby Voyager biztonsági Gyerekülés 9-36kg #türkiz leírása

A gyerekek általában 5-7 éves korban növik ki a hagyományos gyermekülést. Ilyenkor fontos olyan ülést választanunk, melynek levehető a háttámlája, így gyermekünk akár 10 éves kora után is kényelmesen ülhet benne. Ha viszont nem szeretnétek néhány évente újabb gyerekülésre áldozni, a 4Baby Voyager Autósülést nektek találták ki!
Egy roppant tágas és kényelmes gyerekülést kínálunk, melyben 9-36 kg-ig nyugodtan utazhat benne a gyerek. Mikor babád már stabilan, egyedül is tud ülni, nyugodtan használható, egészen addig, míg a háttámlát levéve ülésmagasítóvá nem alakítod.
Az ülést menetiránynak megfelelően kell bekötnöd az autó ülésére, annak 3 pontos biztonsági övével. Később, mikor ülésmagasítóként funkciónál, már az autó biztonsági övével kötheted be gyermeked. Ezek az autósülések tágas kialakításúak, a felcseperedő, már nagyobb gyerekek kényelmi igényeit is kielégítik, ugyanakkor a legkisebbek számára is teljesen biztonságosak.

Tulajdonságai:
- Megfelel az ECE R 44/04 európai szabványnak
- 5 pontos biztonsági öv állítható magassággal
- Huzata levehető, 30 fokon kézzel mosható
- Kényelmes, széles kialakítás
- Körülbelül 9 hónapos kortól 11 éves korig használható

Méretei:
- Belső: 25 x 35 cm
- Külső: 69 x 46 x 42 cm
- Súly: 5,1 kg

Bekötése:
- 9-18 kg-ig az autósülés saját 5 pontos övével
- 18-25 kg-ig az autó 3 pontos övével
- 25 kg-tól pedig (a háttámlát levéve) ülésmagasítóként, az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető

4 Baby Voyager biztonsági Gyerekülés 9-36kg #türkiz jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
Az idő előrehaladtával igazodni kell a gyerkőc igényeihez, tehát érdemes egy levehető háttámlás gyerekülést beszerezni. Így pillanatok alatt ülésmagasítót varázsolhatsz a gyerekülésből.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A 4 Baby lengyel márka, mely kiváló minőségű babaápolási termékekkel és ezek kiegészítőinek gyártásával foglalkozik. Kínálatukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik, etetőszékek és egyéb hasznos eszközök széles választékban. Termékeik barátságos megjelenése és praktikus funkciói sokak kedvencévé tette a márkát.

Forgalmazó: Clever Media Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: 4 Baby Voyager Autósülés (9-36 kg) - Sötét türkiz

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

4 baby voyager autósülés 9-36 kg voyages joy gyerekules beby komp autos 4 baby autósülés 4 ajtós központi barby ház autoval 3 4 belso babi bisztonsági tü gyerekülés 4baby

Vásárlóink mondták 73