Üres
Megveszem »
×

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke jellemzői

A 4 Baby lengyel márka, mely kiváló minőségű babaápolási termékekkel és ezek kiegészítőinek gyártásával foglalkozik. Kínálatukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik, etetőszékek és egyéb hasznos eszközök széles választékban. Termékeik barátságos megjelenése és praktikus funkciói sokak kedvencévé tette a márkát.
8-9 hónapos korától egészen 10-12 éves koráig használhatjátok az ülést, ezt követően már az ülésmagasító is elég gyermekednek az utazáshoz.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az ülésszűkítő nagyon hasznos még pici babáknál, akik nem tudják megtartani a fejüket, hiszen kellemesen párnázottak és körbeölelik, megtámasztják a babát.
Az 5 pontos biztonsági öv optimálisan a gyermek testéhez rögzíthető, 5 ponton rögzíti a gyermeket a két vállnál, a csípőnél és a középső csatnál, nagyfokú védelmet biztosítva a számára.
A levehető háttámla lehetővé teszi, hogy amikor már gyermeked elérte azt a kort, hogy elég ülésmagasítót használnia, a gyerekülés háttámla nélkül ezt a funkciót is biztonságosan betölti.
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke leírása

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke

Ha nem szeretnétek néhány évente újabb gyerekülésre áldozni, a 4 Baby Voyager Autósülést nektek találták ki, amelyet gyermeked körülbelül 9 hónapos kortól 11 éves korig használhat.

A gyerekek általában 5-7 éves korban növik ki a hagyományos gyermekülést. Ilyenkor fontos olyan ülést választanunk, melynek levehető a háttámlája, így gyermekünk akár 10 éves kora után is kényelmesen ülhet benne. A 4 Baby Voyager egy roppant tágas és kényelmes gyerekülés, melyben 9-36 kg-ig nyugodtan utazhat gyermeked. Mikor babád már stabilan, egyedül is tud ülni, nyugodtan használható, egészen addig, míg a háttámlát levéve ülésmagasítóvá nem alakítod. Az ülést menetiránynak megfelelően kell bekötnöd az autó ülésére, annak 3 pontos biztonsági övével. Később, mikor ülésmagasítóként funkciónál, már az autó biztonsági övével kötheted be gyermeked. Ezek az autósülések tágas kialakításúak, a felcseperedő, már nagyobb gyerekek kényelmi igényeit is kielégítik, ugyanakkor a legkisebbek számára is teljesen biztonságosak.

Jellemzői:
- ECE R44/04-es biztonsági követelményeknek megfelelő
- Állítható magasságú, 5 pontos biztonsági öv
- Levehető huzat ( 30 fokon kézzel mosható)
- Kényelmes, széles kialakítás
- Kivehető szűkítőbetét
- Levehető háttámla
- Karfa
- Méretei: belső méretek: 25 cm x 35 cm külső méretek: 69 cm x 46 cm x 42 cm
- Súly: 5,1kg

Tartozékok:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna
- Övpárna

Bekötése:
9-18 kg-ig az autósülés saját 5 pontos övével, 18-25 kg-ig az autó 3 pontos övével és 25 kg-tól pedig ( a háttámlát levéve) ülésmagasítóként, az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető.

Forgalmazó: Clever Media Kft

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: 4 Baby Voyager Autósülés (9-36 kg) - Szürke

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták