Üres
Megveszem »
×

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke

A termék jellemzői

9 - 36 kg:
8-9 hónapos korától egészen 10-12 éves koráig használhatjátok az ülést, ezt követően már az ülésmagasító is elég gyermekednek az utazáshoz.
Levehető háttámla:
A levehető háttámla lehetővé teszi, hogy amikor már gyermeked elérte azt a kort, hogy elég ülésmagasítót használnia, a gyerekülés háttámla nélkül ezt a funkciót is biztonságosan betölti.
Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.

A termék leírása

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke

Ha nem szeretnétek néhány évente újabb gyerekülésre áldozni, a 4 Baby Voyager Autósülést nektek találták ki, amelyet gyermeked körülbelül 9 hónapos kortól 11 éves korig használhat.

A gyerekek általában 5-7 éves korban növik ki a hagyományos gyermekülést. Ilyenkor fontos olyan ülést választanunk, melynek levehető a háttámlája, így gyermekünk akár 10 éves kora után is kényelmesen ülhet benne. A 4 Baby Voyager egy roppant tágas és kényelmes gyerekülés, melyben 9-36 kg-ig nyugodtan utazhat gyermeked. Mikor babád már stabilan, egyedül is tud ülni, nyugodtan használható, egészen addig, míg a háttámlát levéve ülésmagasítóvá nem alakítod. Az ülést menetiránynak megfelelően kell bekötnöd az autó ülésére, annak 3 pontos biztonsági övével. Később, mikor ülésmagasítóként funkciónál, már az autó biztonsági övével kötheted be gyermeked. Ezek az autósülések tágas kialakításúak, a felcseperedő, már nagyobb gyerekek kényelmi igényeit is kielégítik, ugyanakkor a legkisebbek számára is teljesen biztonságosak.

Jellemzői:
- ECE R44/04-es biztonsági követelményeknek megfelelő
- Állítható magasságú, 5 pontos biztonsági öv
- Levehető huzat ( 30 fokon kézzel mosható)
- Kényelmes, széles kialakítás
- Kivehető szűkítőbetét
- Levehető háttámla
- Karfa
- Méretei: belső méretek: 25 cm x 35 cm külső méretek: 69 cm x 46 cm x 42 cm
- Súly: 5,1kg

Tartozékok:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna
- Övpárna

Bekötése:
9-18 kg-ig az autósülés saját 5 pontos övével, 18-25 kg-ig az autó 3 pontos övével és 25 kg-tól pedig ( a háttámlát levéve) ülésmagasítóként, az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető.

Forgalmazó: Clever Media Kft

4 Baby Voyager Autósülés 9-36kg #szürke értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: 4 Baby Voyager Autósülés (9-36 kg) - Szürke

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták