Üres
Megveszem »
×

4 Baby Questo-Fix Autósülés 15-36kg

A termék jellemzői

15 - 36 kg:
Ezeket az üléseket 4 éves kortól egészen 12 éves korig használhatja a gyerkőc, így nyugodtan tervezhettek a vásárlásnál hosszú távra.
Isofix csatlakozókkal:
Az Isofix rögzítő egy számodra is könnyen kezelhető, rendkívül biztonságos gyerekülés rögzítő módszer, amellyel közvetlenül az autó karosszériájához rögzítheted az ülést. A rögzítő lényege, hogy általa minden olyan baleset kiküszöbölhető, amely a biztonsági öv helytelen használatából adódik.
Protektor:
Az oldalsó ütésvédelemről gyermeked számára a protektor gondoskodik, mely egy lágyan párnázott támaszték speciális energiaelnyelő tulajdonsággal. Az esetleges ütközéskor még nagyobb biztonságot nyújt a kicsi számára.
Dönthető:
A dönthető funkció segítségével a babád a számára a legkényelmesebb pozícióban pihenhet, ezáltal hamarabb elalszik és pihentető lesz számára a szundi.
Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.

A termék leírása

Tulajdonságai:- 3 éves kortól 11 éves korig használható.- ISOFIX-es szabvány, de az autó saját biztonsági övével is fixen rögzíthető, ezáltal nem ISOFIX-es autókban is használható.- Több fokozatban állítható ülésmagasság.- Mindössze egyetlen gomb használata szükséges, ezzel egyszerre állítható a háttámla illetve fejtámla magassága és maga az ülés szélessége is!- Dönthető háttámla.- Extra oldal- és fejvédelem!- Az ülés huzata max. 30°-on mosható, kiváló a szellőzése.Méretei:Külső: 44 x 43 x 71 cmBelső: 29 x 33 x 58 cmSúly: 9 kg

Forgalmazó: Clever Media Kft

4 Baby Questo-Fix Autósülés 15-36kg értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: 4 Baby Questo-Fix Autósülés (15-36 kg)

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták