8:00 - 16:00
Megveszem »
×

4 Baby Questo-Fix Autósülés #15-36kg #barna

Márkája:
4 Baby
Teherbírása:
15 - 36 kg
Jellemzői:
Isofix rögzítő, Dönthető, Levehető huzat, Protektor
Színe:
Barna
43.990 Ft
összesen
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék jellemzői

Isofix rögzítő:
Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.
Dönthető:
A baba kényelme érdekében fontos, hogy a bababútorok, hordozók háttámlája dönthető legyen, így az idő előrehaladtával mindig a pici igényeihez tudjátok igazítani a háttámla dőlésszögét.
Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
Protektor:
Az utakon kivédhetetlenek az esetleges balesetek, de egy protektor, ami tulajdonképpen egy páránoztt oldalsó ütésvédő, energiaelnyelő tulajdonsággal bír, így még nagyobb biztonságot nyújt a babának.
15 - 36 kg:
Ezeket az üléseket 4 éves kortól egészen 12 éves korig használhatja a gyerkőc, így nyugodtan tervezhettek a vásárlásnál hosszú távra.

A termék leírása

Tulajdonságai:

- 3 éves kortól 11 éves korig használható.

- ISOFIX-es szabvány, de az autó saját biztonsági övével is fixen rögzíthető, ezáltal nem ISOFIX-es autókban is használható.

- Több fokozatban állítható ülésmagasság.

- Mindössze egyetlen gomb használata szükséges, ezzel egyszerre állítható a háttámla illetve fejtámla magassága és maga az ülés szélessége is!

- Dönthető háttámla.

- Extra oldal- és fejvédelem!

- Az ülés huzata max. 30°-on mosható, kiváló a szellőzése.

Méretei:

Külső: 44 x 43 x 71 cm

Belső: 29 x 33 x 58 cm

Súly: 9 kg

Forgalmazó: Clever Media Kft

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×