8:00 - 16:00

4 Baby Freeway biztonsági Gyerekülés 0-25kg #fekete-fehér

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 2 hetes szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

4 Baby Freeway biztonsági Gyerekülés 0-25kg #fekete-fehér leírása

Ezen súlykategória gyereküléseit, különleges kialakításuknak köszönhetően már csecsemő kortól tudjátok használni. Szűkítőbetéttel az egészen picik is teljes biztonságban és kényelemben érezhetik magukat. Nagyon fontos, hogy a megfelelő autósülés kiválasztásakor a gyermek korához, súlyához és magasságához igazodjunk. A kényelem ugyanis nagy hatással van a passzív biztonságra, hiszen ha a gyermeked számára nem elég kényelmes az ülés, hamarabb lesz nyűgös, ami a vezetőt is zavarhatja az odafigyelésben. Az autósülés speciális, légáteresztő szűkítőbetéteket tartalmaz, mely újszülött korban is megfelelően stabilan tartja gyermeked fejét és derekát.
A 4Baby különleges kialakításának köszönhetően ez az ülés több súlykategóriát ötvöz. A kezdetektől, egészen 6-7 éves, kisiskolás korig tudjátok majd használni. Az első hónapokban menetiránnyal ellenkező bekötési mód javasolt, majd később, mikor a baba eléri a 9-10 kg-ot, már menetiránnyal megegyező irányban is rögzíthető. Fontos, hogy az ülés háttámlája dönthető legyen, ezáltal gyermeked akkor is kényelmesen fog utazni, ha elaludna útközben. Ha a gyermek ébren van, mindenképpen ülő pozíciót válasszunk, ami nagyobb védelmet nyújt számára.
A 4Baby Freewayt, egy nagyon praktikus, könnyen kezelhető autósülést ajánlunk, melyben tökéletes biztonságban utazhat gyermeke már kisbaba kortól. 0-25kg-ig bírja a strapát.

Tulajdonságai:
- Több fokozatban dönthető, fektethető
- A jelenlegi európai ECE R 44/04 szabványnak megfelel
- Magasított támlás, kifejezetten tágas a lehető legkellemesebb utazás érdekében
- A biztonságról 5 pontos, párnázott biztonsági öv gondoskodik
- Az állítható vállpántok könnyen a baba testéhez igazíthatók
- Kivehető szűkítőbetétek
- A fejszűkítő növeli a biztonságot és a kényelmet
- Oldalütközés elleni védelem
- Levehető és mosható huzat (max. 30 fokon kézzel)
- Minőségi anyagból készült, ülésszerkezete időtálló
- 0-9 kg-ig menetiránynak háttal, 9 kg felett pedig már menetiránynak megfelelően utazhat a gyermek

Méretei:
- Belső: 26 x 30 cm
- Külső: 42 x 52 x 64 cm

Tartozékai:
- Fejpárna
- Ülőpárna
- Övpárna

4 Baby Freeway biztonsági Gyerekülés 0-25kg #fekete-fehér jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
A 4 Baby lengyel márka, mely kiváló minőségű babaápolási termékekkel és ezek kiegészítőinek gyártásával foglalkozik. Kínálatukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik, etetőszékek és egyéb hasznos eszközök széles választékban. Termékeik barátságos megjelenése és praktikus funkciói sokak kedvencévé tette a márkát.

Forgalmazó: Clever Media Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: 4 Baby Freeway Autósülés (0-25 kg) - FEKETE

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

4 baby freeway 0 25 kg autósülés 5 freeway 4baby freeway 4baby frew freeplay beby komp autos 0 3 bar 3/4 4 baby autósülés 0 25 bar fehér overál

Vásárlóink mondták 73