8:00 - 16:00
Megveszem »
×

4 Baby Freeway Autósülés #0-25kg #szürke

Márkája:
4 Baby
Teherbírása:
0 - 25 kg
Jellemzői:
Dönthető, Levehető huzat
Színe:
Szürke
29.990 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék jellemzői

Dönthető:
A baba kényelme érdekében fontos, hogy a bababútorok, hordozók háttámlája dönthető legyen, így az idő előrehaladtával mindig a pici igényeihez tudjátok igazítani a háttámla dőlésszögét.
Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
0 - 25 kg:
Azok az ülések, amig 0-25 kg-ig ajánlottak, biztonságos, kényelmes utat biztosítanak egészen pici kortól 6-8 éves korig.

A termék leírása

Ezen súlykategória gyereküléseit, különleges kialakításuknak köszönhetően már csecsemő kortól tudjátok használni. Szűkítőbetéttel az egészen picik is teljes biztonságban és kényelemben érezhetik magukat. Nagyon fontos, hogy a megfelelő autósülés kiválasztásakor a gyermek korához, súlyához és magasságához igazodjunk. A kényelem ugyanis nagy hatással van a passzív biztonságra, hiszen ha a gyermeked számára nem elég kényelmes az ülés, hamarabb lesz nyűgös, ami a vezetőt is zavarhatja az odafigyelésben. Az autósülés speciális, légáteresztő szűkítőbetéteket tartalmaz, mely újszülött korban is megfelelően stabilan tartja gyermeked fejét és derekát.

A 4Baby különleges kialakításának köszönhetően ez az ülés több súlykategóriát ötvöz. A kezdetektől, egészen 6-7 éves, kisiskolás korig tudjátok majd használni. Az első hónapokban menetiránnyal ellenkező bekötési mód javasolt, majd később, mikor a baba eléri a 9-10 kg-ot, már menetiránnyal megegyező irányban is rögzíthető. Fontos, hogy az ülés háttámlája dönthető legyen, ezáltal gyermeked akkor is kényelmesen fog utazni, ha elaludna útközben. Ha a gyermek ébren van, mindenképpen ülő pozíciót válasszunk, ami nagyobb védelmet nyújt számára.

A 4Baby Freewayt, egy nagyon praktikus, könnyen kezelhető autósülést ajánlunk, melyben tökéletes biztonságban utazhat gyermeke már kisbaba kortól. 0-25kg-ig bírja a strapát;)

Tulajdonságai:

- Több fokozatban dönthető, fektethető.

- A jelenlegi európai ECE R 44/04 szabványnak megfelel.

- Magasított támlás, kifejezetten tágas a lehető legkellemesebb utazás érdekében.

- A biztonságról 5 pontos, párnázott biztonsági öv gondoskodik.

- Az állítható vállpántok könnyen a baba testéhez igazíthatók.

- Kivehető szűkítőbetétek.

- A fejszűkítő növeli a biztonságot és a kényelmet.

- Oldalütközés elleni védelem.

- Levehető és mosható huzat. (max. 30 fokon kézzel)

- Minőségi anyagból készült, ülésszerkezete időtálló.

- 0-9 kg-ig menetiránynak háttal, 9 kg felett pedig már menetiránynak megfelelően utazhat a gyermek.

Méretei:

- Belső: 26 x 30 cm

- Külső: 42 x 52 x 64 cm

Tartozékai:

- Fejpárna

- Ülőpárna

- Övpárna

Forgalmazó: Clever Media Kft

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×