8:00 - 16:00

BeSafe iZi Flex Fix I-Size nyári Huzat -
elfogyott

Márkája:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

BeSafe iZi Flex Fix I-Size nyári Huzat leírása

Az ülésvédő huzat rendkívül praktikus kiegészítője a gyerkőcökkel töltött napoknak, utazásoknak, hisz ezzel az ülés megvédhetjük mindenféle szennyeződéstől, ártalomtól. A légáteresztő huzat nem csak megvédi az ülés huzatát, hanem kellemesen hűvösen tartja gyermeked az autósülésben, így biztosan kényelmes lesz az utazás a legnagyobb kánikulában is.

Jellemzői:
- Használható: iZi Flex Fix I-Size és Izi Flex S Fix I-Size autósülésekhez
- Anyaga: külseje: 95% bambusz, 5% spandex
- Bélése: 97% pamut, 3% spandex

A BeSafe ülései az eredeti huzatuk nélkül nem használhatóak. A nyári huzat nem helyettesíti az eredeti üléshuzatot. A nyári huzatot az eredeti üléshuzatra lehet ráhúzni.

BeSafe iZi Flex Fix I-Size nyári Huzat jellemzői

A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe iZi Flex Fix I-Size nyári huzat bambusz-pamut --Glacier

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

besafe izi flex fix i-size autósülés besafe izi flex fix i size autósülés gyerekülés nyári huzat besafe izi flex i size besafe izi flex s besafe izi flex s fix besafe izi flex fix i-size biztonsági gyerekülés gl fl izi flex fix i-size besafe izi flex fix i-size

Vásárlóink mondták 73