8:00 - 16:00
Megveszem »
×

Tommee Tippee Ultra közepes folyású cumisüvegcumi - 3hó #2db

Márkája:
Tommee Tippee
Típusa:
Etetőcumi pótfej
Jellemzői:
BPA-mentes
2.290 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék jellemzői

BPA-mentes:
Egyre elterjedtebbek a BPA mentes babatermékek. Fontos tudni, hogy a BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Míg pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, addig van ahol még forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenképpen BPA mentes legyen.
Etetőcumi pótfej:
Az etetőcumi feje igénybevételtől függően könnyen elhasználódik, így érdemes pótfejeket is beszerezni, amik stabilak, lassú folyásúak, ezáltal különösen tea és anyatej fogyasztására a legalkalmasabbak.

A termék leírása

Tommee Tippee Ultra közepes folyású cumisüvegcumi Jellemzői: - anyamellre emlékeztető forma - természetes illeszkedés - lágy és minőségi szilikonból készült - csökkenti a levegőnyelés okozta hasfájást - a gyermek függőleges testtartásban tud enni vele BPA mentes, 3 hónapos kor felett ajánlott.
Forgalmazó: Devron Impex Kft

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×