Üres
Megveszem »
×

BabyOno hőálló üveg széles nyakú Cumisüveg 260ml

A termék jellemzői

BPA-mentes:
Egyre elterjedtebbek a BPA mentes babatermékek. Fontos tudni, hogy a BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Míg pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, addig van ahol még forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenképpen BPA mentes legyen.
Védőkupakkal:
Az a baj a cumikkal vagy cumisüvegekkel hogy mindig leesnek, és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond hiszen a védőkupak megvédi a a cumikat és a cumisüveget a baktériumoktól akkor is amikor nincsenek használatban.
Cumisüveg:
Ha baba-alapdarabokról van szó, a cumisüveg az elsők között szerepel. Nem véletlenül, hiszen az első hónapokban az etetés és az itatás főszereplője. A baba biztonságosan tud inni belőle és használata kevés kosszal vagy folttal jár.

A termék leírása

A Baby Ono üveg cumisüvegek magas minőségű boroszilikát üvegből készülnek, amelyek ellenállnak a nagyon magas és az alacsony hőmérsékletnek is.- 260 ml széles nyakú- kiváló minőségű anyagból készült- ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek- átlátszó, könnyű cumisüvegA hőálló üveg standard cumisüveg aktuális színválasztékáról kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben

Forgalmazó: Matti Kft.

BabyOno hőálló üveg széles nyakú Cumisüveg 260ml értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: BabyOno hőálló üveg széles nyakú cumisüveg 260 ml --1342

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták