Üres
Megveszem »
×

BabyOno hőálló üveg széles nyakú Cumisüveg 120ml

A termék jellemzői

BPA-mentes:
A BPA az egyik legszélesebb körben alkalmazott szintetikus vegyszer melyet műanyag előállításához használnak. Az emberi szervezet működésére és fejlődésére gyakorolt negatív hatásai felett nem szabad elsiklanod, így cumi és cumisüveg vásárlásánál is érdemes figyelembe venned azt a szempontot, hogy BPA-mentes terméket válassz.
Védőkupakkal:
Higiéniai szempontból nem utolsó, hogy ha éppen nincs használatban a cumi kerüljön rá egy védőkupak. Ez megakadályozza, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön rá, ami árthat a babádnak.
Cumisüveg:
A baba etetésére és itatására egy bizonyos korig leginkább a cumisüveg alkalmas. Fejének kialakításakor sok esetben az női mellet vették alapul, így nagyon kellemes érzés lesz a kicsi számára a használata.

A termék leírása

A Baby Ono üveg cumisüvegek magas minőségű boroszilikát üvegből készülnek, amelyek ellenállnak a nagyon magas és az alacsony hőmérsékletnek is.- 120 ml széles nyakú- kiváló minőségű anyagból készült- ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek- átlátszó, könnyű cumisüvegA hőálló üveg standard cumisüveg aktuális színválasztékáról kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben

Forgalmazó: Matti Kft.

BabyOno hőálló üveg széles nyakú Cumisüveg 120ml értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: BabyOno hőálló üveg széles nyakú cumisüveg 120 ml --1341

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták