Üres
Megveszem »
×

Baby Care csöpögésmentes Cumisüveg #250ml

A termék jellemzői

BPA-mentes:
Egyre elterjedtebbek a BPA mentes babatermékek. Fontos tudni, hogy a BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Míg pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, addig van ahol még forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenképpen BPA mentes legyen.
Védőkupakkal:
Az a baj a cumikkal vagy cumisüvegekkel hogy mindig leesnek, és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond hiszen a védőkupak megvédi a a cumikat és a cumisüveget a baktériumoktól akkor is amikor nincsenek használatban.
Cumisüveg:
Ha baba-alapdarabokról van szó, a cumisüveg az elsők között szerepel. Nem véletlenül, hiszen az első hónapokban az etetés és az itatás főszereplője. A baba biztonságosan tud inni belőle és használata kevés kosszal vagy folttal jár.

A termék leírása

Baby Care csöpögésmentes cumisüveg - 250 ml - ergonómikusan kialakított cumisüveg színes mintáva - csepegésmentes fejével meggátolja, hogy a gyermek magára öntse az innivalót - többféle színben és mintával kapható - újszülött kortól használható - BPA-mentes termék

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Baby Care csöpögésmentes Cumisüveg #250ml értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care csöpögésmentes cumisüveg - 250 ml

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták