Üres
Megveszem »
×

Baby Care #BPA-mentes Cumisüveg #250ml #zoo

A termék jellemzői

BPA-mentes:
A BPA az egyik legszélesebb körben alkalmazott szintetikus vegyszer melyet műanyag előállításához használnak. Az emberi szervezet működésére és fejlődésére gyakorolt negatív hatásai felett nem szabad elsiklanod, így cumi és cumisüveg vásárlásánál is érdemes figyelembe venned azt a szempontot, hogy BPA-mentes terméket válassz.
Védőkupakkal:
Higiéniai szempontból nem utolsó, hogy ha éppen nincs használatban a cumi kerüljön rá egy védőkupak. Ez megakadályozza, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön rá, ami árthat a babádnak.
Cumisüveg:
A baba etetésére és itatására egy bizonyos korig leginkább a cumisüveg alkalmas. Fejének kialakításakor sok esetben az női mellet vették alapul, így nagyon kellemes érzés lesz a kicsi számára a használata.

A termék leírása

Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 250ml - Zoo - színes állatmintákkal ellátva itt a legújabb cumisüveg. - nagy befogadóképessége lehetővé teszi, hogy akár utazás alkalmával is használhassuk. - a szívófej tökéletesen szimulálja a mell formáját, a kupak segítségével pedig könnyedén tisztán tartható. - fiús, lányos színekben egyaránt kapható. - BPA-mentes termék.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Baby Care #BPA-mentes Cumisüveg #250ml #zoo értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 250ml - Zoo

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták