8:00 - 16:00
Megveszem »
×

Baby Care #BPA-mentes Cumisüveg #250ml #zoo

Márkája:
Baby Care
Típusa:
Cumisüveg
Jellemzői:
BPA-mentes, Védőkupakkal
550 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék jellemzői

BPA-mentes:
Egyre elterjedtebbek a BPA mentes babatermékek. Fontos tudni, hogy a BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Míg pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, addig van ahol még forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenképpen BPA mentes legyen.
Védőkupakkal:
Az a baj a cumikkal vagy cumisüvegekkel hogy mindig leesnek, és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond hiszen a védőkupak megvédi a a cumikat és a cumisüveget a baktériumoktól akkor is amikor nincsenek használatban.
Cumisüveg:
Ha baba-alapdarabokról van szó, a cumisüveg az elsők között szerepel. Nem véletlenül, hiszen az első hónapokban az etetés és az itatás főszereplője. A baba biztonságosan tud inni belőle és használata kevés kosszal vagy folttal jár.

A termék leírása

Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 250ml - Zoo - színes állatmintákkal ellátva itt a legújabb cumisüveg. - nagy befogadóképessége lehetővé teszi, hogy akár utazás alkalmával is használhassuk. - a szívófej tökéletesen szimulálja a mell formáját, a kupak segítségével pedig könnyedén tisztán tartható. - fiús, lányos színekben egyaránt kapható. - BPA-mentes termék.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 250ml - Zoo

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×