Üres
Megveszem »
×

Baby Care BPA-mentes Cumisüveg 125ml Zoo

A termék jellemzői

BPA-mentes:
Egyre elterjedtebbek a BPA mentes babatermékek. Fontos tudni, hogy a BPA egy olyan műanyagipari alapanyag, amely rendszeres használat mellett hormonproblémákat okoz. Míg pár államban már betiltották a BPA-t tartalmazó termékeket, addig van ahol még forgalomban vannak. Így érdemes vásárláskor odafigyelni, hogy a babatermékek mindenképpen BPA mentes legyen.
Védőkupakkal:
Az a baj a cumikkal vagy cumisüvegekkel hogy mindig leesnek, és akkor vihetjük őket megmosni. A védőkupakos termékeknél nincs ezzel gond hiszen a védőkupak megvédi a a cumikat és a cumisüveget a baktériumoktól akkor is amikor nincsenek használatban.
Cumisüveg:
Ha baba-alapdarabokról van szó, a cumisüveg az elsők között szerepel. Nem véletlenül, hiszen az első hónapokban az etetés és az itatás főszereplője. A baba biztonságosan tud inni belőle és használata kevés kosszal vagy folttal jár.

A termék leírása

Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 125ml - Zoo - színes állatmintákkal ellátva itt a legújabb cumisüveg. - a szívófej tökéletesen szimulálja a mell formáját, a kupak segítségével pedig könnyedén tisztán tartható. - fiús, lányos színekben egyaránt kapható. - BPA-mentes termék.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Baby Care BPA-mentes Cumisüveg 125ml Zoo értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care BPA-mentes cumisüveg - 125ml - Zoo

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták