Üres
Megveszem »
×

Baby Care anti-colic Cumisüveg #125ml

A termék jellemzői

BPA-mentes:
A BPA az egyik legszélesebb körben alkalmazott szintetikus vegyszer melyet műanyag előállításához használnak. Az emberi szervezet működésére és fejlődésére gyakorolt negatív hatásai felett nem szabad elsiklanod, így cumi és cumisüveg vásárlásánál is érdemes figyelembe venned azt a szempontot, hogy BPA-mentes terméket válassz.
Védőkupakkal:
Higiéniai szempontból nem utolsó, hogy ha éppen nincs használatban a cumi kerüljön rá egy védőkupak. Ez megakadályozza, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön rá, ami árthat a babádnak.
Cumisüveg:
A baba etetésére és itatására egy bizonyos korig leginkább a cumisüveg alkalmas. Fejének kialakításakor sok esetben az női mellet vették alapul, így nagyon kellemes érzés lesz a kicsi számára a használata.

A termék leírása

Baby Care anti-colic cumisüveg - 125 ml - a 125 ml-es cumisüveg anti-colic szeleppel ellátott, így a baba kevesebb levegőt nyel etetés közben. - az üveg alja és teteje színes, palack része félig átlátszó,. - kialakítása segít, hogy hosszabb etetés közben se legyen fárasztó tartani. - újszülött kortól használható. - BPA-mentes termék.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Baby Care anti-colic Cumisüveg #125ml értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care anti-colic cumisüveg - 125 ml

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták