Üres
Megveszem »
×

Marc Weissbluth - Egészséges alvás boldog gyerek

Egészséges alvás boldog gyerek leírása

Szerző: Marc Weissbluth
Mindnyájan tapasztaltuk már, milyen keserves tud lenni, amikor éjjelente nem sikerül kialudnunk magunkat. A nyugodt, pihentető alvás mindenki számára nagyon fontos – de még inkább az a csecsemőknek, hiszen egészséges testi-lelki fejlődésük nagymértékben függ tőle. De hogyan altassunk el egy nyűgös, síró kisbabát, amikor sokszor fogalmunk sincs, mi baja? Éhes, szomjas, fázik? Melege van? A hasa fáj?
Marc Weissbluth, az Egyesült Államok egyik vezető gyerekorvosa négy kiadást megért, tizenkét nyelven megjelent, több mint egymillió példányban eladott könyvében mindent elárul a pici babák alvási problémáiról és megoldásukról. A szerző sok évtizedes szakmai tapasztalatára és a legújabb tudományos kutatások eredményeire támaszkodva dolgozta ki módszerét a kisbabakori alvási zavarok megelőzésére, illetve megoldására. Az Egészséges alvás, boldog gyerek ma már alapműnek számít, amelyben Weissbluth számtalan nézőpontból vizsgálja a következő témákat:
· Az alvási problémák megelőzése és kezelése
· Az altatás során leggyakrabban elkövetett szülői hibák
· A baba belső órájának megfelelő alvási szokások kialakítása természetes úton
· A nehezen elalvó gyerek, az alvásra nevelés
· Az éjszakai és nappali alvás fontossága
· Az apa szerepe a gyerek nyugtatása során
· A közös ágyban alvás előnyei és hátrányai
 
A világszerte kipróbált és elterjedt módszert lépésről lépésre alkalmazhatják a szülők, és így egészséges alvási szokásokat alakíthatnak ki az újszülöttkortól az egyéves korig tartó, alapvető fontosságú időszakban. Weissbluth minden szülőt megtanít arra, hogyan altassa el a gyerekét!
MARC WEISSBLUTH 1973 óta dolgozik gyerekorvosként. Az alvás és a gyerekkor kutatójaként ő alapította a chicagói Memorial Gyerekkórház első Alvási Rendellenesség Központját. A nevéhez fűződik az alvás és az alaptermészet, valamint az alvási nehézségek és a korai hasfájás összefüggésének a feltárása, az „alvásra szoktatás” módszerének a kidolgozása. Weissbluth feleségével, Lindával Chicagóban él. Négy fiuk és nyolc unokájuk van – és mindannyian jól alszanak!

Forgalmazó: Book24

Egészséges alvás boldog gyerek vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Egészséges alvás, boldog gyerek

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták