Üres
Megveszem »
×

Badabulle Bébiőr #fehér-zöld

Badabulle Bébiőr #fehér-zöld jellemzői

A Badabulle csapata 2007 óta támogatja a családokat a mindennapi élet igényeit maximálisan kielégítve. Okos tervezésű babaápolási termékeik rendkívül hatékonyak és biztonságos használatot biztosítanak. Kutatással és fejlesztéssel foglalkozó munkatársaik szorosan együttműködnek a minőségellenőrző szakemberekkel annak érdekében, hogy megfeleljenek az aktuális technikai és szülői elvárásoknak. Minden terméküket független, akkreditált laboratóriumok tesztelik a francia és az európai szabványok szerint.
Olyan, anyukáknak rendkívül hasznos eszköz, mely hang- vagy akár képátvitelre is alkalmas, mellyel minden pillanatban tudomást szerezthetsz babád állapotáról.
Az eszköz érzékeli a baba légzését és az általa kiadott hangokat egyaránt. Közvetíti a te készülékedre, így mindent hallhatsz és természetesen azonnal rohansz, ha szüksége van rád.

Badabulle Bébiőr #fehér-zöld leírása

A bébiőrök egy szülői egységgel és egy babaegységgel rendelkeznek. Ezeket a gyermek tartózkodási helyén, illetve a szülők által használt térben kell elhelyezni

A kisbaba első éveihez elengedhetetlen, tökéletes minőségű bébiőr, ami garantálja, hogy a szülők válláról leveszi a folyamatos figyelem, ébrenlét és aggodalmaskodás súlyát.

Tulajdonságai:
- Hatótávolság: 500 m
- Választható csatorna és anti-interferencia rendszer
- Hangi riasztás és vibráló funkció
- Éjjeli funkció
- Újratölthető elemekkel

Forgalmazó: Matti Kft.

Badabulle Bébiőr #fehér-zöld vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Badabulle bébiőr B014004

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták