Üres
Megveszem »
×

Lorelli Monza 3 Babakocsi #2in1 #szürke

A termék jellemzői

Bevásárló táska / kosár:
Ha együtt mentek bevásárolni a babáddal, nagyon jó, ha kéznél van valami, amibe pakolhatod a megvásárolt termékeket. Így szabad marad mindkét kezed, nem kell egy kézzel manőverezned.
Pelenkázó táska:
Minden helyzetben jól jöhet, ha kéznél van egy tiszta pelus. Váratlan meglepetések akár útközben is érhetnek, így praktikus, ha a babakocsi rendelkezik pelenkázó táskával. Csak összekészíted mielőtt elindultok és minden kéznél lesz, ha szükség úgy hozza.
Lábzsák:
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
3 kerekű :
Ha Neked fontos szempont egy babakocsinál a városban való könnyű manőverezés, akkor a 3 kerekű babakocsikat pont Neked találták ki.
Nagy kerekű:
A buckás, göröngyös, kátyús utak hódítói a nagykerekű babakocsik. Méretesebb kerekeiknek köszönhetően, a séta számotokra csakis zökkenőmentes lehet.
2 in 1 babakocsi:
A babakocsi szett (gyártótól függően) tartalmaz a babakocsin kívül autóshordozót és sportrészt, vagy mózeskosarat és sportrészt, így praktikus megoldásokak kínálnak a kicsi szállítására már a kezdetektől.
Menetirányú:
A babakocsi ülése menetirányba néz, nem állítható át, így a gyerkőc mindig figyelemmel követheti merre jártok, szemlélődhet az utatok során.

A termék leírása

Lorelli Monza 3 2:1 babakocsi Jellemzők: - mózeskosárral rendelkezik - a multifunkciós ülés levehető - tolókarjának magassága állítható - alumínium vázszerkezet - egyszerűen lapra csukható - kupolája és lábtartója is állítható - háttámlája több fokozatban dönthető - első kereke bolygósítható - tartozékként lábzsák a sportrészhez és mózeshez - nagyméretű bevesárló hálóval rendelkezik - kerekei lengéscsillapítóval ellátottak - pelenkázótáska tartozik hozzá - kb. 15kg-os súlyig használható Súlya: 12 kg Méretei: - kinyitva: 60x125x95 cm - összecsukva: 60x82x33 cm.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Lorelli Monza 3 Babakocsi #2in1 #szürke értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Lorelli Monza 3 babakocsi 2:1 - 2017 Grey

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták