Üres
Megveszem »
×

Graco Stadium Duo testvérbabakocsi #fekete

Graco Stadium Duo testvérbabakocsi #fekete jellemzői

1953-ban a Graco egy 11 éves cég volt, mely fém termékek előállításával foglalkozott. Rex Thomas mernök, miközben új ötleteken dolgozott, felesége és kisgyermeke megihlette. 18 hónappal később megszületett a világ első elektromos bébi hintája. A Graco azóta világ egyik legelismertebb és legbiztonságosabb baba termék gyártó cégévé vált. Több, mint 60 év tapasztalattal a háta mögött nyújt praktikus és megbízható megoldásokat a szülők számára már generációk óta. Minden, amit terveznek intuitív és könnyen kezelhető, ezáltal több idő marad az igazán fontos dolgokra.
A testvér vagy ikerbabakocsik kialakításuk révén nagyszerűen alkalmasak akár ikrek, akár két hasonló életkorú gyermek kényelmes és biztonságos utazásához.
A babakocsi ülése menetirányba néz, nem állítható át, így a gyerkőc mindig figyelemmel követheti merre jártok, szemlélődhet az utatok során.
Minden kismama álma egy gyors, egyszerű vásárlás a picivel, ehhez pedig a legjobb megoldás egy babakocsira illeszthető bevásárló táska vagy kosár. A praktikus rögzítésnek köszönhetően, percek alatt bevásárlókocsit varázsolhatsz a babakocsiból.
Megóvja a babádat a időjárás viszontagságaitól, védi eső, hó és szél ellen. Meleget biztosít minden évszakban, így nem kell aggódnod, hogy esetleg megfázik a pici egy hűvös őszi séta alkalmával.
Ha babakocsiról van szó, akkor a biztonság a legfontosabb. A 4 kerekű babakocsik a stabilitásukról híresek, így a pici mindig biztonságban lehet.
Ha már így is szűkösen vagytok és a kicsi, könnyű megoldásokat szereted, akkor a kiskerekű babakocsik valók neked, mivel a kisebb kerekek miatt csökken a kocsi súlya és kevesebb helyre is van szükséged.

Graco Stadium Duo testvérbabakocsi #fekete leírása

A Graco Stadium Duo testvérbabakocsi könnyű és praktikus, egy kézzel egyetlen másodperc alatt, egyetlen gyors és könnyű mozdulattal összecsukható, mérete miatt pedig mindenhol könnyen elfér. A Stadium Duo azoknak a szülőknek ideális, akiknek két kisgyermekük van, és 2 az 1-ben babakocsit keresnek. Kényelmes ülő- és fekvő helyzet a két gyermekeid részére, a hátsó ülésben a 4 döntési fokozattal (100-150°), az első ülésben pedig 2 döntési fokozattal (100-130°) rendelkezik.

Tulajdonságai:
- A hátsó ülés akár egy újszülött részére is, míg az első ülés 6 hónapos kortól ajánlott
- Az újszülött autósülése hátulra behelyezhető (A Graco Junior Baby babahordozó nem tartozék!)
- Hátsó ülése a jobb kilátás érdekében magasabban helyezkedik el
- A termékhez két napvédő kupola tartozik, egy előre és egy háta
- Egy kézzel összecsukható

Tartozékai:
- Nagyméretű bevásárlókosár
- Kupola

Méretei:
- Súlya:14,3 kg
- Hossza: 115 cm
- Szélessége: 56 cm
- Magassága: 102 cm

Forgalmazó: Matti Kft.

Graco Stadium Duo testvérbabakocsi #fekete vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Graco Stadium Duo testvérbabakocsi --Oxford

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták