Üres
Megveszem »
×

GMini GrandLux Babakocsi #kék-arany

GMini GrandLux Babakocsi #kék-arany jellemzői

A babakocsi szett (gyártótól függően) tartalmaz a babakocsin kívül autóshordozót és sportrészt, vagy mózeskosarat és sportrészt, így praktikus megoldásokak kínálnak a kicsi szállítására már a kezdetektől.
A megfordítható ülésű babakocsik nagy előnye, hogy kedvedtől függően, egy mozdulattal megváltoztathatod az ülés irányát, így hol te élvezheted a baba látványát, hol pedig ő az utcára nyíló kilátást.
A babakocsi tolókara vagy maga az ülés átváltható, ezzel megváltoztathatod a menetirányt, míg pici a baba, séta során feléd tekinthet, majd amikor már nagyobbacska, kinyílik számára a világ és előre tekinthet a séta során.
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
Minden kismama álma egy gyors, egyszerű vásárlás a picivel, ehhez pedig a legjobb megoldás egy babakocsira illeszthető bevásárló táska vagy kosár. A praktikus rögzítésnek köszönhetően, percek alatt bevásárlókocsit varázsolhatsz a babakocsiból.
Ha babakocsiról van szó, akkor a biztonság a legfontosabb. A 4 kerekű babakocsik a stabilitásukról híresek, így a pici mindig biztonságban lehet.
A buckás, göröngyös, kátyús utak hódítói a nagykerekű babakocsik. Méretesebb kerekeiknek köszönhetően, a séta számotokra csakis zökkenőmentes lehet.
A Gmini termékek cseh tervezők és szakértők munkájának gyümölcsei. Kínálatukban széles körben megtalálhatóak babaápolási termékek, gyermekruházat és egyéb kiegészítők. Minden módon arra törekednek, hogy termékeikkel maximálisan kielégítsék a gyermekek és a szülők igényeit egyaránt. A felhasznált anyagok és az alkalmazott technológiák tekintetében pedig céljuk, hogy megfeleljenek a kor legutóbbi követelményeinek.

GMini GrandLux Babakocsi #kék-arany leírása

A GMini GrandLux babakocsit könnyű vázszerkezet és praktikum ötvözi. Hatalmas, felfújható hátsó gumikerekek ellátott. Mindezek mellett olyan tulajdonsággal készült, hogy a mózeskosár sport résszé alakítható, így 2in1-ben szuperál.

Tulajdonságai:
- A babakocsi levehető védőkarfával és kupolával, valamint állítható lábtartóval van ellátva
- A sportész 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik
- A hátsó kerekei felfújhatóak és fékezhetőek
- Nagyon egyszerűen összecsukható
- Fokozatban állítható háttámla
- Az ülés iránya változtatható
- Állítható lábtartó
- Felfújható hátsó kerekek
- Egy lábbal működtethető fék

Tartozékai:
- Babakocsi váz
- Sportész (mózeskosárrá alakítható)
- Bevásárlókosár
- Lábzsák

Mérete:
- 90 × 65 × 110 cm

Terhelhetősége:
- 15 kg

Súlya:
- 13,5 kg

Forgalmazó: Matti Kft.

GMini GrandLux Babakocsi #kék-arany vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Gmini GrandLux babakocsi --GM1601.67 --denim-arany

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták