Üres
Megveszem »
×

GMini Grand Sport Babakocsi #fekete #fehér cirkás

GMini Grand Sport Babakocsi #fekete #fehér cirkás jellemzői

A Gmini termékek cseh tervezők és szakértők munkájának gyümölcsei. Kínálatukban széles körben megtalálhatóak babaápolási termékek, gyermekruházat és egyéb kiegészítők. Minden módon arra törekednek, hogy termékeikkel maximálisan kielégítsék a gyermekek és a szülők igényeit egyaránt. A felhasznált anyagok és az alkalmazott technológiák tekintetében pedig céljuk, hogy megfeleljenek a kor legutóbbi követelményeinek.
A babakocsi szett (gyártótól függően) tartalmaz a babakocsin kívül autóshordozót és sportrészt, vagy mózeskosarat és sportrészt, így praktikus megoldásokak kínálnak a kicsi szállítására már a kezdetektől.
A megfordítható ülésű babakocsik nagy előnye, hogy kedvedtől függően, egy mozdulattal megváltoztathatod az ülés irányát, így hol te élvezheted a baba látványát, hol pedig ő az utcára nyíló kilátást.
A babakocsi tolókara vagy maga az ülés átváltható, ezzel megváltoztathatod a menetirányt, míg pici a baba, séta során feléd tekinthet, majd amikor már nagyobbacska, kinyílik számára a világ és előre tekinthet a séta során.
Minden kismama álma egy gyors, egyszerű vásárlás a picivel, ehhez pedig a legjobb megoldás egy babakocsira illeszthető bevásárló táska vagy kosár. A praktikus rögzítésnek köszönhetően, percek alatt bevásárlókocsit varázsolhatsz a babakocsiból.
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
Ha babakocsiról van szó, akkor a biztonság a legfontosabb. A 4 kerekű babakocsik a stabilitásukról híresek, így a pici mindig biztonságban lehet.
A buckás, göröngyös, kátyús utak hódítói a nagykerekű babakocsik. Méretesebb kerekeiknek köszönhetően, a séta számotokra csakis zökkenőmentes lehet.

GMini Grand Sport Babakocsi #fekete #fehér cirkás leírása

A GMini Grand Sport babakocsit könnyű vázszerkezet és praktikum ötvözi. Hatalmas felfújható hátsó gumikerekek ellátott. Mindezek mellett olyan tulajdonsággal készült, hogy a mózeskosár sport résszé alakítható, így 2in1-ben szuperál.

Tulajdonságai:
- A babakocsi levehető védőkarfával és kupolával valamint állítható lábtartóval van ellátva
- A sportész 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik
- A hátsó kerekei felfújhatóak és fékezhetőek
- Nagyon egyszerűen összecsukható
- Fokozatban állítható háttámla
- Az ülés iránya változtatható
- Állítható lábtartó
- Felfújható hátsó kerekek
- Ötpontos biztonsági öv
- Egy lábbal működtethető fék

Tartozékai:
- Babakocsi váz
- Sportész (mózeskosárrá alakítható)
- Bevásárlókosár
- Lábzsák

Méret: 90 × 65 × 110 cm
Terhelhetőség: 15 kg
Tömeg: 13,5 kg

Forgalmazó: Matti Kft.

GMini Grand Sport Babakocsi #fekete #fehér cirkás vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Gmini Grand Sport babakocsi --GM1502.10 --piccasso-fekete

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták