Üres
Megveszem »
×

Espiro Sonic sport Babakocsi #világosbarna

A termék jellemzői

Bevásárló táska / kosár:
Ha együtt mentek bevásárolni a babáddal, nagyon jó, ha kéznél van valami, amibe pakolhatod a megvásárolt termékeket. Így szabad marad mindkét kezed, nem kell egy kézzel manőverezned.
UV védelemmel ellátott kupola:
A babakocsi borításainak készítésekor UV50+ technológiát alkalmaztak, amely lehetővé teszi, hogy a kupola megszűrje a káros ultraibolya sugárzás több, mint 50%-át. Ezáltal babádat nagyobb biztonságban tudhatod, hiszen az ő bőrük még sokkal kevésbé ellenálló.
Lábzsák:
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
4 kerekű:
Szilárd és stabil felépítésű, akkor is kiegyensúlyozott a közlekedés vele, ha éppen csomagokkal pakolod tele egy-egy vásárlás alkalmával, ilyenkor is könnyen irányíthatod.
Kis kerekű:
Városban rohangálós napokra tökéletes, ha magaddal szeretnéd vinni gyermekedet is a bevásárlóközpontokba, üzletekbe. Kis kereke révén kevesebb helyet foglal, így tárolása sem okoz fejtörést a számodra.
Sport babakocsi:
Sport babakocsi használata 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, ezek a modellek jelentősen könnyebbek és összecsukva kisebb helyet foglalnak hagyományos társaiknál, valamint léteznek lapra- illetve esernyőre csukható verzióik is.
Menetirányú:
A babakocsi ülése menetirányba néz, nem állítható át, így a gyerkőc mindig figyelemmel követheti merre jártok, szemlélődhet az utatok során.

A termék leírása

Espiro Sonic sport babakocsi
Jellemzők: - könnyű fém váz - fordulékony városi terepre tervezett babakocsi - egy kézzel könnyen és gyorsan lapra csukható - fekvő helyzetig fokozatmentesen dönthető háttámla - ergonomikus fék a tolókarnál - tolókar állítható, magasabb szülőknek is ideális - bolygósítható első kerekek - minden kerék rugós felfüggesztésű - hátsó kerekei fékezhetőek - összecsukva felállítható - mind a 4 kerék kivehető, így még kisebb helyet foglal összezárt állapotban - kapoccsal fixálható az összezárt állapot (nem nyílik szét magától) - nagyméretű bevásárlókosár - UV-s anyaggal bővíthető kupola, cipzáros záródású - 5 pontos biztonsági öv puha vállpántokkal - állítható lábtartó rész, alatta karfára felpatentolható kiesésgátló, amely ha nem kell ide visszahelyezhető - praktikus zseb a kupola hátsó részén - kémlelőnyílás, hogy szemmel lehessen tartani a babát - lábzsák tartozékként a babakocsihoz Tartozékok: - lábzsák - kupola - biztonsági öv - bevásárlókosár
Mérete: Kinyitva: 107x85x61 cm Összecsukva: 35x70x61 cm Ülőfelület: 46x20x32 cm Kerekek mérete: 17,5 cm (első) és 24,5 cm (hátsó)

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Espiro Sonic sport Babakocsi #világosbarna értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Espiro Sonic sport babakocsi 2017 - 01 Curry

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták