Üres
Megveszem »
×

Espiro Nano sport Babakocsi #fekete-szürke

A termék jellemzői

Bevásárló táska / kosár:
Ha együtt mentek bevásárolni a babáddal, nagyon jó, ha kéznél van valami, amibe pakolhatod a megvásárolt termékeket. Így szabad marad mindkét kezed, nem kell egy kézzel manőverezned.
UV védelemmel ellátott kupola:
A babakocsi borításainak készítésekor UV50+ technológiát alkalmaztak, amely lehetővé teszi, hogy a kupola megszűrje a káros ultraibolya sugárzás több, mint 50%-át. Ezáltal babádat nagyobb biztonságban tudhatod, hiszen az ő bőrük még sokkal kevésbé ellenálló.
Lábzsák:
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
4 kerekű:
Szilárd és stabil felépítésű, akkor is kiegyensúlyozott a közlekedés vele, ha éppen csomagokkal pakolod tele egy-egy vásárlás alkalmával, ilyenkor is könnyen irányíthatod.
Kis kerekű:
Városban rohangálós napokra tökéletes, ha magaddal szeretnéd vinni gyermekedet is a bevásárlóközpontokba, üzletekbe. Kis kereke révén kevesebb helyet foglal, így tárolása sem okoz fejtörést a számodra.
Sport babakocsi:
Sport babakocsi használata 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, ezek a modellek jelentősen könnyebbek és összecsukva kisebb helyet foglalnak hagyományos társaiknál, valamint léteznek lapra- illetve esernyőre csukható verzióik is.
Menetirányú:
A babakocsi ülése menetirányba néz, nem állítható át, így a gyerkőc mindig figyelemmel követheti merre jártok, szemlélődhet az utatok során.

A termék leírása

Espiro Nano sport babakocsi Jellemzők:
- ultrakönnyű vázszerkezetű - extra kicsi méretűre, lapra összecsukható egy gombnyomással
- egy kézzel is tökéletesen irányítható, bovdenes fékrendszerű - minden kerék rezgéscsillapítással van ellátva - nagy tárolókosár és lábtartó - lábtartója 3 pozícióban állítható - 5 pontos biztonsági öv - háttámlája fokozatmentesen dönthető, 170 fokig fektethető - széles ülő és fekvőfelület - nagyméretű kupolával rendelkezik - UV védelemmel rendelkezik. - a kupolán kémlelőnyílás található Tartozékok: - karfa - kupola
- lábzsák
- bevásárlókosár Vásárolható tartozékok: napernyő, esővédő, babakocsi játék
Mérete: Súly: 8,6 kg Kinyitva: 103x97x51 cm Összecsukva: 88x34x51 cm

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Espiro Nano sport Babakocsi #fekete-szürke értékelések

Kérlek értékeld a terméket, ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Espiro Nano sport babakocsi - 10 Onyx 2017

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták