Üres
Megveszem »
×

CAM Twin Pulsar iker/testvérbabakocsi 2017

CAM Twin Pulsar iker/testvérbabakocsi 2017 jellemzői

A CAM vállalatot 1969-ben alapította a 3 vállalkozó kedvű Rho testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát, sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-ra jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.
A testvér vagy ikerbabakocsik kialakításuk révén nagyszerűen alkalmasak akár ikrek, akár két hasonló életkorú gyermek kényelmes és biztonságos utazásához.
A megfordítható ülésű babakocsik nagy előnye, hogy kedvedtől függően, egy mozdulattal megváltoztathatod az ülés irányát, így hol te élvezheted a baba látványát, hol pedig ő az utcára nyíló kilátást.
A babakocsi tolókara vagy maga az ülés átváltható, ezzel megváltoztathatod a menetirányt, míg pici a baba, séta során feléd tekinthet, majd amikor már nagyobbacska, kinyílik számára a világ és előre tekinthet a séta során.
Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod a huzatot, esetleg ki is cserélheted, ha már elhasználódott, a levehető huztnak köszönhetően megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása.
Ha együtt mentek bevásárolni a babáddal, nagyon jó, ha kéznél van valami, amibe pakolhatod a megvásárolt termékeket. Így szabad marad mindkét kezed, nem kell egy kézzel manőverezned.
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
Az esővédő segítségével nem érhet Titeket váratlanul egy-egy hirtelen zivatar, hiszen egyszerűen rögzíthető a babakocsira, vízhatlan anyagának köszönhetően megvédve a kicsit az esőtől.
Szilárd és stabil felépítésű, akkor is kiegyensúlyozott a közlekedés vele, ha éppen csomagokkal pakolod tele egy-egy vásárlás alkalmával, ilyenkor is könnyen irányíthatod.

CAM Twin Pulsar iker/testvérbabakocsi 2017 leírása

Bemutatjuk ezt a forradalmian új fejlesztésű olasz testvérbabakocsit! Különleges kialakítása, praktikus, egymás mögött elhelyezett ülései garantáltan lehetővé teszi a szülők számára az ikerbabakocsival való közlekedést!


Születéstől egészen 3 éves korig használható babakocsi- Iker- és testvérbabakocsiként egyaránt. Bármely irányban felszerelt ülésekkel kompakt méretűre csukható, hordozófüllel ellátott. Alumínium vázú, megfordítható ülésekkel (3 kombinációban: menetiránynak háttal, menetirány szerint vagy egymással szemben). Duplán csapágyazott, könnyen levehető teli kerekek, puha felfüggesztés, a fék és a bolygókerekek fixálható, kioldása a tolókarról működtethető. Egy kézzel, a lábtartóval együtt 4 pozícióba állítható háttámlák. A huzatok levehetőek, 30°C-on moshatóak.

Tartozékai:
- Levehető sportkarfa
- Megerősített ülések
- 5 pontos biztonsági övek
- Adapterek a mózeskosarak rögzítéséhez
- Pelenkázótáska, pelenkázólap (praktikus táska, mely kívülről a babakocsi színéhez alkalmazkodik, belülről pedig PVC, így könnyen tisztítható)
- Lábzsákok
- Naptetők
- Esővédők
- Nagy bevásárlókosár

Mózeskosár: (Külön rendelhető!)
- A kényelmes mózeskosár háttámlájának dőlésszöge állítható és oldalra ringatható az alsó rész új kialakítása miatt
- A babakocsira rögzítve a Twin Pulsar mint egy mély babakocsi használható
- A mózeskosarat teljesen új fejlesztésű, merev műanyag fogóval látták el
- A belső rész anyaga 100% pamut

Babahordozó : (0-13 kg) (Külön rendelhető!)
- Extra kényelmes párnázat
- Állítható fogantyú
- Szűkítőbetét
- Felhajtható naptető
- Több magasságba állítható vállövek
- Forgatható hátsó övvezető
- Központi övfeszítő
- Megerősített oldalvédelem

Forgalmazó: Matti Kft.

CAM Twin Pulsar iker/testvérbabakocsi 2017 vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: CAM Twin Pulsar iker/testvérbabakocsi 2017 --186

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták