Üres
Megveszem »
×

CAM Linea Classy Tris Babakocsi 2015 #sötétkék

CAM Linea Classy Tris Babakocsi 2015 #sötétkék jellemzői

A CAM vállalatot 1969-ben alapította a 3 vállalkozó kedvű Rho testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát, sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-ra jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.
A babakocsi szett tartalmazza a babakocsin túl a mózeskosarat és emellett az autósülés-hordozót is, így praktikus, lényegesebben leegyszerűsítheted a vásárlást és válogatást, valamit így minden kiegészítőtök színben és stílusban is összhangban lesz egymással.
A megfordítható ülésű babakocsik nagy előnye, hogy kedvedtől függően, egy mozdulattal megváltoztathatod az ülés irányát, így hol te élvezheted a baba látványát, hol pedig ő az utcára nyíló kilátást.
A babakocsi tolókara vagy maga az ülés átváltható, ezzel megváltoztathatod a menetirányt, míg pici a baba, séta során feléd tekinthet, majd amikor már nagyobbacska, kinyílik számára a világ és előre tekinthet a séta során.
Ha együtt mentek bevásárolni a babáddal, nagyon jó, ha kéznél van valami, amibe pakolhatod a megvásárolt termékeket. Így szabad marad mindkét kezed, nem kell egy kézzel manőverezned.
Minden helyzetben jól jöhet, ha kéznél van egy tiszta pelus. Váratlan meglepetések akár útközben is érhetnek, így praktikus, ha a babakocsi rendelkezik pelenkázó táskával. Csak összekészíted mielőtt elindultok és minden kéznél lesz, ha szükség úgy hozza.
Az őszi kirándulások elengedhetetlen tartozéka a lábzsák, ami kényelmes, védett és legfőképpen meleg utat biztosít a picinek.
Az esővédő segítségével nem érhet Titeket váratlanul egy-egy hirtelen zivatar, hiszen egyszerűen rögzíthető a babakocsira, vízhatlan anyagának köszönhetően megvédve a kicsit az esőtől.
Szilárd és stabil felépítésű, akkor is kiegyensúlyozott a közlekedés vele, ha éppen csomagokkal pakolod tele egy-egy vásárlás alkalmával, ilyenkor is könnyen irányíthatod.
A buckás, göröngyös, kátyús utak hódítói a nagykerekű babakocsik. Méretesebb kerekeiknek köszönhetően, a séta számotokra csakis zökkenőmentes lehet.

CAM Linea Classy Tris Babakocsi 2015 #sötétkék leírása

CAM Linea Classy Tris alumínium vázas babakocsi megfordítható sportrésszel (0-12 hónapos kor közt hátrafelé nézve, 12-36 hónapos korig előre nézve ajánlott utaztatni a gyermeket), mózeskosárral és Area 0+ hordozóval, melyek könnyedén rátehetők és levehetők a vázról. Múltba tekintő retro külső kialakítása mellett tartalmazza a legmodernebb technológiai megoldásokat, ezáltal azonnal elnyeri a tetszésed.

Tulajdonságai:
- Tolókarja állítható magasságú, valódi bőrrel fedett
- Lágy felfüggesztésű, nagy felfújható kerekekkel, hátul központi fékkel ellátott
CAM mózeskosár:
- 4 pozícióba állítható háttámla (0-10kg között)
- Matrac
- Hintáztatható
- Műbőr huzat, neoprén és kristály rátétekkel díszítve

Area Zero+ hordozó (0-13 kg):
- Kiváló oldalvédelem
- Szűkítőbetét
- Hárompontos párnázott biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Praktikus övmagasság állító rendszer
- Többpozíciós levehető kupola
- Csúszásmentesen hintáztatható
- Járműbe 3 pontos biztonsági övévvel rögzíthető, csak menetiránynak háttal

Tartozékai:
- 5 pontos öv
- Lábzsák
- Naptető
- Esővédő
- Fém bevásárlókosár
- Pelenkázó táska
- Szúnyoghálós kupola

Méretei:
- Összecsukott váz: 60 x 85 x 39 cm, súlya: 10,2 kg
- Babakocsi üléssel: 60 x 111 x 106 cm, súlya: 12,5 kg

Forgalmazó: Matti Kft.

CAM Linea Classy Tris Babakocsi 2015 #sötétkék vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: CAM Linea Classy Tris babakocsi /2015/ --344

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták