CAM Agile sport Babakocsi #szürke-zöld

CAM Agile sport Babakocsi #szürke-zöld leírása

A Cam Agile könnyű (5,6 kg), fémvázas sport babakocsi, mely különálló tolókarokkal, 2 pozíciós háttámlával és levehető kapaszkodóval felszerelt. Tökéletes választás a mindennapokhoz. Dupla, kisméretű kerekekkel, hátul központi fékkel, elöl bolygókerékkel ellátott. Huzata levehető, 30C-on mosható! 6-36 hónapos kor közt ajánlott.

Mérete:
- 107 cm-esre csukható

Tartozékai:
- 5 pontos öv
- Naptető
- Bevásárlókosár

Videó a termékről

CAM Agile sport Babakocsi #szürke-zöld jellemzői

Minden anyuka álma egy gyors, egyszerű vásárlás a picivel, ehhez pedig a legjobb megoldás egy babakocsira illeszthető bevásárló táska vagy kosár. A praktikus rögzítésnek köszönhetően, percek alatt bevásárlókocsit varázsolhatsz a babakocsiból.
Rendkívül praktikus funkció, hisz utazások alkalmával könnyedén magatokkal tudjátok vinni kicsire csukhatósága miatt, de a lakásban is kis helyet foglal.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Biztonságos, emiatt nem borul fel könnyedén. Szilárd és stabil felépítésű miden 4 kerekű babakocsi.
Aszfaltra a legjobb választás a kis kerekű babakocsi. Sokkal fordulékonyabbak, mint nagy kerekű társai.
A CAM vállalatot 1969-ben alapította 3 vállalkozó kedvű testvér. Kis családi vállalkozásból a bébiszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát. Sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével tekintenek a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-re jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.

Forgalmazó: Nedo bt

CAM Agile sport Babakocsi #szürke-zöld vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: CAM Agile sport babakocsi - 84

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták