Üres
Megveszem »
×

BabyOno szülés utáni Bandázs - L

BabyOno szülés utáni Bandázs - L jellemzői

Segít abban, hogy mihamarabb visszanyerd a hasad szülés előtti állapotát. Tépőzárral kényelmesen rögzítheted, mosható, rugalmas anyagból készült és nem mellesleg karcsúsít is.
A Babyono 1990 óta van jelen a babaápolási termékek piacán, támogatva a szülőket a gyermeknevelésben azzal, hogy biztosítják számukra az ehhez szükséges és megfelelő termékeket. Úgy tervezik meg a termékeiket, hogy kedveznek azoknak a szülőknek, akik kedvelik a kényelmes és időtakarékos megoldásokat és a könnyű használatot. Céljuk olyan biztonságos termékek megalkotása, amelyek megfelelnek az Európai Unióban alkalmazandó irányelveknek és szabványoknak.

BabyOno szülés utáni Bandázs - L leírása

A szülés után bandázst a császármetszéssel szült nők számára tervezték, hogy erősítse a túlfeszített hasfalat és csökkentse a sérv kockázatát. Az öv megkönnyíti a posztoperatív sebek fájdalmát, biztonságot és kényelmet biztosít, és elősegíti a korai edzést a hasizmok erősítésére.

A termék használata előtt orvoshoz kell fordulni. Ha az öv viselése ajánlott, végezzen egy alapvető rehabilitációs feladatot. Az öv folyamatos használata az edzés nélkül a hasi izmok gyengüléséhez vezethet.

Tulajdonságai:
- Profilos alak az alsó hasi résznek a császármetszés után
- Erősíti a túlfeszített hasfalat
- Megakadályozza a műtét utáni sérvet
- Megakadályozza a posztoperatív sebzés fájdalmát, amely biztonságot nyújt
- Elősegíti a hasizmokat erősítő korai edzésprogramokat

Anyaga:65% poliamid 10% pamut 25% latex

L - 101-110cm hosszú

Forgalmazó: Matti Kft.

BabyOno szülés utáni Bandázs - L vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: BabyOno szülés utáni bandázs 505/L

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták