8:00 - 16:00

Todi White Bunny gurulós ágyneműtartó 70×140-es babaágyhoz - erezett fehér /magasfényű fehér

  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Todi White Bunny gurulós ágyneműtartó 70×140-es babaágyhoz - erezett fehér /magasfényű fehér leírása

Todi White BunnyA fehér szín nemcsak megnyugtató, de az ártatlanság színe is. Az álomfejtők szerint a fehér a boldog otthon színe, más elméletek szerint a biztonság, tisztaság, egyszerűség jelképe. Mi más lenne tehát a legmegfelelőbb gyermekünk számára, ha nem a hófehér bútorcsalád, mely a White Bunny nevet viseli. A White Bunny, azaz fehér nyuszi bútorcsaládunk modern, szögletes formája, erezett fehér – magasfényű fehér színkombinációja, visszafogott eleganciája teszi a gyermekszobát igazán különlegessé.

Hófehér bútort minden újszülött szobájába! Amit a bútorcsaládról tudni kell A fiókcsúszói teljesen kihúzható csapágyazott fiókcsúszók, az ajtajai fékezős vasalattal vannak ellátva, melyek hosszú, gondtalan használhatóságot biztosítanak. A bútortestek és előlapok élei 2 mm vastag élzáróval (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal hosszabb élettartalmúak. A fából készült alkatrészeket egészségre ártalmatlan, tanúsítvánnyal rendelkező vizes bázisú lakkal felületkezeljük. Termékeinket a könnyű szállíthatóság érdekében lapraszerelve gyártjuk. A White Bunny bútorcsaládunk modern, szögletes formája, erezett fehér – magasfényű fehér színkombinációja visszafogott eleganciát kölcsönöz babaszobájának.

A White Bunny gurulós ágyneműtartó öt darab műanyag görgő segítségével teljes egészében kihúzható az ágy alól, megkönnyítve ezzel a fiók teljes mélységébe való pakolást. Mi minden férhet el egy majd 130 literes térfogatú gyerekbútorban? Először is ritkán használt játékok, plusz csomag pelenka, babaholmik, és persze természetesen az ágynemű. Mindez rejtve marad a kíváncsi szemek elől, mert minden gurulós ágyneműtartó tartozéka egy porfogó takarólemez és így nem látható annak tartalma. A laminált bútorlapból készült előlap élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. Méretek: külső méret: szélesség: 138 cm x magasság: 15,4 cm x mélység: 70,4 cm. Szállítási idő: 4-6 hét.

*A kép illusztráció, eltérhet a valóságtól!

Forgalmazó: Nedo bt

Ezt a terméket így is ismerheted: Todi White Bunny gurulós ágyneműtartó 70×140-es babaágyhoz - erezett fehér /magasfényű fehér

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

240 white 730 wh ágy gurulós blun 7 es wh g 703 gxr kii 100/wh oki white wh 750 ágyneműtartó gurulós fehér

Vásárlóink mondták 73