8:00 - 16:00

Todi Noé gurulós Ágyneműtartó #tölgy-nyír 70x140cm

Márkája:
Színe:
Mérete:
  • 6 hetes szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Todi Noé gurulós Ágyneműtartó #tölgy-nyír 70x140cm leírása

A laminált bútorlapból készült előlap élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. A kevésbé igénybevett belső részeken 0,4 mm vastag abs élzárást alkalmazunk. Öt darab műanyag görgő biztosítja a könnyű kihúzhatóságot és a stabilitást. Minden ágyneműtartónak tartozéka egy 3 mm vastag fehér takarólap, melyet a babaágy oldalrácsainak aljára lehet helyezni, és így nem látszik magasabb matracpozíció esetén az ágyneműtartó tartalma. A bababútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület szabványainak.

Mérete:
- 1450 x 700 x 30mm

Todi Noé gurulós Ágyneműtartó #tölgy-nyír 70x140cm jellemzői

A Todi egy nagyon jó minőségű magyar márka, mely tartóssága végett rendkívül népszerű a vásárlói körében. Környezet-és bababarát alapanyagokat használ fel minden bútor gyártásánál.
Ez az ágyneműtartó 70cm széles és 140cm hosszú. Ebben a méretben elérhető kiságyakkal kompatibilis. Hasznos kiegészítő lehet minden gyermekszobába.

Forgalmazó: Nedo bt

Ezt a terméket így is ismerheted: Todi Noé gurulós ágyneműtartó 70*140 cm-es babaágyhoz

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

gurulós kiság g 703 gxr no.70 nyy 1 x 70 nyy 7x1 tbl 70 női agynemu gurulós ágyneműtartó gurulos kiságy ágyneműtartók kiságyhoz tölgy

Vásárlóink mondták 73