8:00 - 16:00

Todi Bianco gurulós Ágyneműtartó #fehér 70x140cm

Márkája:
Színe:
Mérete:
  • 6 hetes szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Todi Bianco gurulós Ágyneműtartó #fehér 70x140cm leírása

A Bianco termékek bordázott felületű, selymes tapintású fehér bababútorok, amelyek színezhető polcbetéteivel válnak igazán különlegessé. A Bianco gurulós ágyneműtartó öt darab műanyag görgő segítségével teljes egészében kihúzható az ágy alól, megkönnyítve ezzel a fiók teljes mélységébe való pakolást.
Mi minden férhet el egy majd 130 literes térfogatú gyerekbútorban? Először is ritkán használt játékok, plusz csomag pelenka, babaholmik, és persze természetesen az ágynemű. Mindez rejtve marad a kíváncsi szemek elől, mert minden gurulós ágyneműtartó tartozéka egy porfogó takarólemez és így nem látható annak tartalma.
A laminált bútorlapból készült előlap élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak.

Méretek:
– Külső méret: szélesség: 138cm, magasság: 15,4cm, mélység: 70,4cm

A gyerekbútor megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Todi Bianco gurulós Ágyneműtartó #fehér 70x140cm jellemzői

A Todi egy nagyon jó minőségű magyar márka, mely tartóssága végett rendkívül népszerű a vásárlói körében. Környezet-és bababarát alapanyagokat használ fel minden bútor gyártásánál.
Ez az ágyneműtartó 70cm széles és 140cm hosszú. Ebben a méretben elérhető kiságyakkal kompatibilis. Hasznos kiegészítő lehet minden gyermekszobába.

Forgalmazó: Nedo bt

Ezt a terméket így is ismerheted: Todi Bianco gurulós ágyneműtartó 70*140 cm-es ágyhoz

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

gurulós kiság todi bianco kiságy kiss ágyhoz ágy gurulós g 703 gxr bim bam ugráló ágyneműtartó gurulós fehér todi bianco 70x 120 gurulós ágyneműtartó gurulos kiságy

Vásárlóink mondták 73